Wil je meer weten? Neem contact op via danizen.deroo@gmail.com
//Blanco Blad

Blanco Blad

Wanneer we onszelf overgeven aan de ‘Flow’, natuurlijk meebewegen met de stroom van het Leven, dan kun je elke uitdaging of wending aan die het leven jou brengt. Dit is tegelijkertijd misschien wel het moeilijkste wat het Leven ons brengt. Dat wat zich aandient is namelijk niet altijd wat we ‘willen’ of wat we nodig ‘denken’ te hebben. Want daar waar groei ligt, ligt tegelijkertijd onze grootste angst. 

We zijn bang om onszelf, ‘het vertrouwde’ te verliezen als we de controle loslaten. De toekomst is blanco en dat is spannend. Terwijl diep van binnen we allemaal hunkeren naar Vrijheid. En dan krijgen we het op een presenteerblaadje aangeboden en dan slaan we vrijwel allemaal dicht, omdat diepgewortelde patronen in ons hunkeren naar zekerheid. 

In het blanco, onbekende veld stappen is spannend én kun je ook eens gaan zien als een schoolreisje. Heerlijk onbezonnen, vrij, speels en avontuurlijk spelen als een kind net buiten je comfort zone. Ik noem het stretchen. Je hebt daarvoor nieuwe kleuren nodig. Nieuwe positieve herinneringen, imprints. Door nieuwe uitdagingen en ontmoetingen aan te gaan. Op avontuur te gaan en tijdens dit avontuur je rugzak te vullen met nieuwe kleurtjes. 

Vergeet niet om tijdens dit avontuur jezelf keer op keer te vragen wat JIJ nodig hebt om het aan te durven blijven gaan met jezelf. Continue afstemming, Zelfzorg en Zelfliefde. Het leven is een groot avontuur mits jij jezelf toestaat écht voluit te Leven. Begin met het omarmen van alle up’s & down’s. Wees dankbaar voor alle ervaringen. Het leven is als een rit in de achtbaan. En het is aan jou om tijdens deze rit te gillen of er ontzettend van te genieten met alles wat daarbij hoort. Hoe bijzonder is het om een Blanco Blad aangereikt te krijgen. Dat je helemaal opnieuw mag beginnen en jij deze bladzijde mag inkleuren met jouw lievelingskleuren. Hand in hand met al jouw ‘oude’ overtuigingen en patronen. Zij hebben je namelijk gediend en mogen aanwezig zijn bij de geboorte van de ‘nieuwe’ Jij. Het is aan jou om al deze delen van jezelf te erkennen en ze te bedanken voor wat ze voor je betekend hebben door Samen te beginnen met kleuren. Vanuit deze samenwerking ontstaat er versmelting. 

Omarmen is natuur-lijk loslaten. De kleuren die als vanzelf ontstaan vanuit deze versmelting komen vanuit jouw puurste Zijn, jouw authentieke Blauwdruk. Jouw Blauwdruk, jouw kern, is de sleutel van Vrijheid. En jij bent de enige die deze sleutel kan omdraaien, door de verantwoordelijkheid voor je eigen Leven (terug) te nemen.Ik nodig je uit om jezelf eens voor te stellen dat je
helemaal opnieuw mag beginnen. Los van alle vormen. 

Welke kleuren dienen zich dan aan?

2020-08-19T16:50:52+00:00

Leave A Comment