Wil je meer weten? Neem contact op via danizen.deroo@gmail.com
//Dankbaar voor 2020

Dankbaar voor 2020

Dankbaar voor 2020 (hoe gek het voor sommigen misschien ook klinkt)

Morgen is het 6 januari en eindigen de 12 heilige nachten tijdens de drie Koningen. Een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. 2020 was een jaar van thuiskomen in en bij mezelf. Het jaar stond in het teken van verbinding, veiligheid, vrijheid en onvoorwaardelijkheid. Mezelf onvoorwaardelijk (laten) horen en zien, accepteren, liefhebben en koesteren. Mijn seksualiteit en intimiteit opnieuw ontdekken op een gezonde, gegronde manier. De liefde bracht me nog dichterbij de verbinding met mijn eigen seksualiteit en intimiteit. Een liefde die ik al 10 jaar kende voordat we een liefdesrelatie kregen. Het basisvertrouwen was er al. Onze verbinding voelde altijd al veilig voor me waardoor ik diep kon zakken in overgave. Dit was nieuw voor mij. Ik die destijds nog angst had voor echte verbinding en afwijzing en tegelijkertijd enorm verlangde naar echte verbinding.

Deze fijne, liefdevolle man in mijn leven, die me ontzettend spiegelde in mijn oude patronen, zorgde ervoor dat ik mijn gevoel van genieten en spelen weer terug durfde uit te nodigen in mijn leven. Ik voel me meer vrouw dan ooit, ontvankelijk, sensueel en speels. Onze dynamiek brengt groei en bloei vanuit zachtheid en rust. En dat kon ik pas werkelijk ontvangen toen ik mezelf alle rust en zachtheid gunde. Zo binnen, zo buiten.

Amsterdam kwam op mijn pad door de liefde. Jarenlang had ik mezelf wijs gemaakt dat ik geen stadsmens was, want ik ben hypergevoelig. Deze overtuiging had ik vrij snel door en herschreef ik. Dat iedere plek veilig is en ik overal kan zijn, dit ging over de veiligheid in mezelf. Ik had mezelf zo wijs gemaakt dat ik niet tegen al die prikkels kon en dat ik vooral in de natuur moest gaan wonen, want dan pas zal het goed met me komen. Amsterdam bracht me plezier, speelsheid en fun. Ondanks de Corona, wat ervoor zorgde dat alles dicht was met momenten, heb ik hele fijne herinneringen aan Amsterdam. Amsterdam bruist en er hangt een creatieve energie, het leeft. Wat ik ook heel prettig vond, is dat ik rond liep en niemand mij kende. Dit klopte ook precies bij het proces waar ik in zat. Identiteitsloos zijn. Synchroniciteit ten top!

Al jarenlang krijg ik te horen van verschillende vrienden dat ik mezelf eens wat zichtbaarder mag gaan maken. Het gekke was dat ik als professioneel danseres heb opgetreden, theater dinner shows en wedstrijden heb gedanst etc. Als groepsles instructeur op een podium heb gestaan voor grote groepen van 40-50 man. En toch was dit anders. Wat ik destijds deed was meer op de buitenwereld gericht. Ikzelf was toen ook een ander persoon. Nu ik mijn missie en passie leef en dit naar buiten uitdraag, kwam ineens de angst voor afwijzing omhoog. Terwijl ik die voorheen niet kende. Toch voelde ik al langer een groot verlangen mijn eigen video filmpjes te gaan maken, en zo ontstond ‘Conscious Share Moments’. Ik omarmde mijn grootste angst om voor de camera te zitten en startte mijn eigen YouTube Kanaal. Het was en is nog steeds leerzaam om mezelf te horen en zien. Later in het jaar ben ik ook gestart met het geven van gratis webinars en wie weet wat de nabije toekomst nog allemaal gaat brengen.

Mijn allereerste E-Book ‘Zijn in Zachtheid’ kwam uit. Dit duurde even, aangezien ik daar ook tegen allerlei oude overtuigingen aanbotste, maar het resultaat is prachtig. Ik kan volmondig zeggen dat ik enorm trots ben op mezelf en Iris Heuer die de design heeft gedaan. Wat ik hiervan geleerd heb, is dat alles mogelijk is. Als je zelf bepaalde skills niet hebt, kun je altijd uitreiken naar een ander. En wat ik zo fijn vind, is ruildiensten. Dit ontstaat bij mij steeds vaker en voelt heel natuurlijk. Mocht je mijn gratis E-Book nog niet gedownload hebben. Ik zal de link onderaan deze post nogmaals delen.

Corona om het woord dan toch maar even te benoemen in mijn post, bracht me nog meer rust, verdieping en verbinding. Wat ik geleerd heb is dat alles een weerspiegeling is van onze binnenwereld. De buitenwereld checkte uit, alles ging dicht. Het werd stiller op straat en dat gaf mij heel helder weer wat er nodig was in mij, en uiteindelijk wereldwijd. De manier waarop klopt voor mij niet, maar dat even terzijde, omdat alles perfectie is. Dus ook dit hele toneelspel met al zijn facetten.

De woorden die bij mij vaak omhoog kwamen waren: Hemel op Aarde is er al, mits je hem kunt zien. Er ontstond verdeeldheid, wat voor velen pijnlijk was en is. Ik zelf ervaar deze verdeeldheid niet, omdat ik dit ook niet in mezelf ervaar. Voor mij zijn we allen gelijk. Een ander onvoorwaardelijk zichzelf laten zijn, daarmee zijn of haar eigen waarheid mag hebben, is voor mij de hoogste graad van onvoorwaardelijke liefde. Ik voel dat dit is wat we met elkaar te doen hebben. Elkaar laten, Zijn … We zijn allen gelijk en hebben allen een ander pad gekozen en hoe gek het ook klinkt een ieder zijn pad hoe donker of licht het ook is, draagt bij aan het Groter Geheel en klopt. De woorden donker en licht zijn ook maar weer woorden die eigenlijk nergens op slaan, want het gaat voorbij aan woorden, voorbij aan donker en licht. It’s all about the Balance of both. Anders bestond onze Aarde ook niet.

Ik voel me in ieder geval bevoorrecht dat ik in deze tijd op Aarde ben en aanschouw alles met een liefdevolle blik en merk daardoor dat mijn realiteit anders is als wat zich nu aan de buitenkant afspeelt. Zoals Lorie Ladd ook steeds zegt, we hebben in ieder moment een keuze. We kiezen onze eigen tijdlijn. Ik vind het een magische tijd en ben blij met mensen zoals jij die dit ook uitdragen.

In September had ik een Life Changing ervaring met Alima Ruf. Een fotoshoot met een bijzondere wending. De fotoshoot bracht me in verbinding met mijn borsten, mijn hart. En daar kwam zoveel verdriet vrij. Verdriet die ik in eerste instantie niet helemaal kon plaatsen. Het ging over de moeder in mij, het voeden en het gemis van mijn kinderen. Maar daaronder zat nog iets te broeden. Dit werd pas duidelijk toen ik de foto’s ontving. Ik voelde schaamte voor mijn borsten. Ze waren té aanwezig, en ineens bekroop het me. Ze moesten wel zo aanwezig zijn op de foto’s, want daardoor kreeg ik een hele belangrijke boodschap door. Mijn implantaten moesten eruit. Al meer dan 10 jaar had ik lichamelijke klachten en wist niet waar deze vandaan kwamen. En ineens werd alles duidelijk. Het ging in een rap tempo.

Ik sloot me aan bij een geheime FB Groep voor vrouwen met Breast Illness en las me in over deze ziekte. Alle symptomen had ik. Tranen over mijn wangen, zal dit het nu zijn? Waar ik al zo lang last van heb. Uiteindelijk werd ik door een fantastische Internist gediagnostiseerd met Breast Illness en ASIA Syndroom. Deze erkenning was zo’n cadeau voor me na een jarenlange innerlijke strijd tussen mijn lichaam & geest. Intuïtief wist ik altijd al dat er iets niet klopte, alleen werd ik steeds weggestuurd met het verhaal dat ik kerngezond was. Wat achteraf dus niet bleek. Nog meer cadeautjes kwamen er op mijn pad, een holistische plastisch chirurg die mij a.s. 5 maart gaat opereren. Hier heb ik al het een en ander over gedeeld. Deze ervaring heeft me geleerd altijd trouw te zijn aan mijn lichaam en intuïtie. En duidelijk te communiceren wat ik verlang en wens. Ik ben voor mezelf gaan staan en weet nu wat ik waard ben.

Er werd een CrowdFunding opgezet om mijn operatie te bekostigen door lieftallige Sister Mirjam De Hoon. Deze staat nu al op 65%. Ik mocht onvoorwaardelijk ontvangen, wat voor mij in het begin heel spannend was. Maar wauw wat heeft dit veel in mij mogen helen als het gaat om zelfwaarde. Half februari stopt de CrowdFunding en ik voel aan alles dat de operatie bekostigd gaat worden, ik gun mezelf dit zo. Eindelijk na al die jaren terug mijn lijf en energie. Nogmaals dank aan iedereen die gedoneerd heeft. Het is in woorden niet eens uit te drukken hoe dankbaar ik hiervoor ben.

Einde van het jaar besloot mijn oma haar reis te maken naar het hiernamaals. Daar is ze nog steeds mee bezig. Veiligheid, geborgenheid, vertrouwen, overgave en liefde is wat ze nodig heeft om te kunnen gaan. Kleine babystapjes, haar ziel en mind zijn al ver heen. Nu haar lichaam nog. Alles in haar eigen tempo. Ze is hiermee een mooie spiegel voor mij. Dankbaar om haar proces van zo dichtbij mee te mogen maken. Het kan dagen of weken duren en alles is goed zoals het is. Als ik met haar ben stappen we in het Zijnsveld waar geen woorden meer nodig zijn en ook dat is weer thuiskomen.

Terwijl ik schrijf en mijn eigen tekst lees, voel ik zoveel overvloed. Ik ben een rijk mens. Rijk door familie, vrienden, de liefde, de dieren, de natuur en de ongeziene wereld. Ik kan dit alles nu nog dieper ervaren doordat ik in mezelf geloof en ik met liefde naar de wereld om me heen kijk. Echte rijkdom kun je pas ervaren door je angsten aan te kijken, jezelf te omarmen en je mogelijkheden te benutten. Weet dat je rijkdom in je hebt. In je ervaringen, je dromen en de liefde om je heen. Jij bent liefde. Leef vanuit Liefde. Vooral in deze Tijd. 2021 is numerologisch een 5 jaar, wat staat voor grote verandering, vrijheid en nieuwe uitzichten.

I am Ready!

Blijf verbinden met Jezelf & de Ander
Verbinding is Heling ✨

Ik heb je Lief ♥️

CrowdFunding Explantatie Operatie 5 maart

whydonate.nl/fundraising/womensupportwomen/nl

Gratis E-Book ‘Zijn in Zachtheid’

mailchi.mp/804df9c119d6/gratis-ebook

YouTube Kanaal ‘Conscious Share Moments’

By | 2021-01-05T14:04:48+00:00 januari 5th, 2021|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment