Wil je meer weten? Neem contact op via danizen.deroo@gmail.com
/Personal Manifestor
Personal Manifestor 2020-10-17T07:10:10+00:00

Personal Manifestor

Ben jij iemand die al enigszins weet wie je bent en weet wat jouw talenten & kwaliteiten zijn, maar deze niet vertaald krijgt in de materie? Of ben je een organisatie die vastloopt in het creatie proces van een project of voelt dat er behoefte is aan bewustzijnsverruiming op de werkvloer, waardoor nieuwe inspiratie weer vrij kan gaan stromen? Of een Community die op zoek is naar een founder die helpt bij het creatie proces, opzetten vanuit de juiste kernwaarden, het verbinden van de juiste mensen en plek. En dit alles gegrond neer te zetten vanuit gelijkwaardigheid?

Ik ondersteun jou bij zowel het creatie als manifestatie proces, dat wat je in je hoofd hebt en maar niet gerealiseerd krijgt, in de wereld te brengen. Middels een brainstorm sessie breng ik het luchtledige in kaart. Door de vertaalslag te maken van het hoofd naar het hart en werkelijk verbinding te maken met het lijf, in het hier en nu ontstaat er diepe verankering. Met mij aan de slag gaan betekend dat ik als Gids een tijdje met je meeloop.
Een creatief proces is niet iets wat je vanuit je hoofd bedenkt, maar wat van nature ontstaat als je werkelijk durft te verbinden met Jezelf, je essentie. Het is een organisch proces waarin je wordt uitgenodigd contact te maken met je Zijnskwaliteit. Door te zakken in je lijf en te verbinden met deze kwaliteit komt het creatie proces als vanzelf op gang. Als iets niet gegrond is kan het namelijk nooit in de materie komen.

Je gaat leren communiceren vanuit deze gronding waardoor jij jezelf authentieker de wereld inzet. Gegronde communicatie zorgt voor échte verbinding en verbinding zorgt voor Groei. Groei als individu, community of organisatie. Het is een bewustwordingsproces voor allen en dit draagt bij aan een groter geheel. Ruimte geven aan verstilling, zodat je kunt voelen. Wat wil hier werkelijk ontstaan?

Daarna komt de verzachting. Daarin wil ik je meenemen. Weg van de gehaastheid. Onze natuur is ook niet gehaast en werkt organisch. Ditzelfde systeem hebben wij in onszelf. Zo buiten, zo binnen. Dit bewustwordingsproces vraagt om commitment en zelfverantwoordelijkheid.

Herken jij deze innerlijke dialoog

Hoe word ik zichtbaar? Hoe verbeter ik mijn innerlijke kracht?

Hoe kan ik mijn talenten en kwaliteiten het beste benutten?

Waarom loop ik steeds vast als ik middenin een creatief proces zit?

Call to Action

Voel jij het pure verlangen om het écht te gaan doen?

Neem dan contact op met mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Investering Personal Manifestor Pakket €300
– 4 brainstorm sessies via Zoom á 1u

Investering Inspiration Call á 1u – €80

“Be the Change you wish to see in this World”