Wil je meer weten? Neem contact op via danizen.deroo@gmail.com
//Zelf Liefde

Zelf Liefde

Hier zit ik dan alleen, Al-Een op Schiphol. Ready to Go, 2 maanden Bali zonder plan.Tranen rollen over mijn wangen, wetende dat deze reis een diepe betekenis heeft voor mij. De afgelopen jaren ben ik door een intens transformatie proces heen gegaan. Alleen zijn vond ik erg fijn, wetende dat er weer iemand thuis kwam. Zonder plan, controle of enkel houvast vond ik rete spannend. Ik reisde altijd met iemand of sloot me aan bij een groep, omdat dit me een veilig gevoel gaf, dacht ik. Mijn kleine IK.

Wie had dat ooit gedacht, ik ziels Al-leen op reis. Een aantal jaren geleden ging ik door een intense psychose die bijna 2 jaar duurde. 1 jaar in alle heftigheid en 1 jaar om weer in balans te komen. Mijn lief was er onvoorwaardelijk voor mij en fungeerde als mijn anker. Daarnaast fijne vrienden die me liefdevolle bedding gaven waardoor ik mijn proces aan kon gaan zonder medicatie. Ik heb het donker in mezelf kunnen transformeren. Steeds weer, iedere dag stierf een deel van mij. Het was keer op keer weer alsof ik écht stierf.

Los van Alles wat ik dacht te Zijn. Mijn hele perceptie van werkelijkheid heb ik meerdere malen opnieuw verloren. Uiteindelijk bleef er niets meer over waar ik me aan vast kon houden. Geen moeder van, geen partner van, geen dochter van. Wie of Wat ben IK dan? Bewustzijn was het antwoord. In stilte kon ik mijn ego waarnemen, zonder oordeel vanuit compassie. Alles wat zich aandiende in het moment mocht er zijn. Zonder woorden aan mijn emoties te geven bleef ik aanwezig bij mijn proces. Vader & Moeder voor mezelf. Wat heb ik NU nodig? Liefde, aandacht, geborgenheid en veiligheid. 

Donker en zeker angst zijn aspecten die we niet willen ervaren, voelen en zien en daarmee wordt de keuze voor liefde en licht krampachtig. Maar lieve JIJ, jij wilde juist naar de aarde om de dualiteit te ervaren. Om vanuit de tegenstellingen te leren wat liefde en licht daadwerkelijk betekenen. Zonder tegenstellingen ervaar jij namelijk niets want omdat er donker is weet je hoe licht is en omdat je angst kent, weet je hoe liefde voelt. Angst werd mijn raadgever, mijn hulpbron om uiteindelijk de dualiteit te mogen ontstijgen. 

Dus omarm alle aspecten van jouw leven, laat het oordeel los dat angst en donker niet goed zouden zijn. Het is namelijk een prachtig geschenk om jouw leven hierop aarde ten volle te leven. Zie en ervaar het leven als een speelveld, speel als een kind met overgave en met alle facetten die jou aangereikt worden en ontdek hoe prachtig en waardevol het Leven is.

Afgelopen week net voor mijn reis naar Bali, Full Circle! Een magisch moment met een prachtige ziel, Broeder. Ik mocht mezelf volledig ervaren in zijn ogen, voorbij tijd en ruimte. Mijn innerlijke Man, die ik jarenlang verafschuwde, ontwaakte in mij. Deze krachtige, aanwezige man in mij gaf mijn innerlijke Vrouw veilige bedding, waardoor zij zich volledig kon openen. Oerkracht in het diepste van mijn wezen kwam vrij, diep in mijn bekkengebied. De Oer Vrouw, de Amazone ontwaakte in mij. Het heilige huwelijk in mezelf vond plaats.

Om die verbondenheid en heelheid met jezelf aan te gaan, nodig ik je uit om jezelf in alle openheid te ervaren en te voelen. Voelen in de zin van ontvangend open zijn voor dat wat er zich aandient in het moment zonder er woorden aan te geven. Om ruimte te geven aan dat wat je bent en wat er in je, door je en met je plaats vindt. Dat wat je dan voelt krijgt alle vrijheid om er te mogen Zijn. Dat wat er mag zijn voelt zich geliefd. Zo ga je jezelf weer ervaren tot in elk aspect van wie en wat je bent, om zo je incarnatie, je geboorte, je bestaansrecht op te eisen, je erdoor aangeraakt te laten worden en het zo lief te hebben uit dank en respect voor de waarde die het in zich draagt.

Jezelf liefhebben, is jezelf vrijheid en ruimte geven om te zijn wat je bent vanaf de meest triviale oppervlakte tot in de diepste waarden van het innerlijke. Liefhebben verlangt naar een diepe verbondenheid, Eenheid. Ieder zijn weg is verschillend… maar de voorwaarde om over te steken zijn voor iedereen gelijk… je dient “ONVOORWAARDELIJK JEZELF TE ZIJN”… Dans met je angsten, heb vertrouwen en bewandel het pad van Alleen naar Al-Een. Durf uit te reiken. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, wel Zelf.

Terwijl ik dit schrijf voel ik hoe trots ik op mezelf ben. Ik voel me voor het eerst in mijn leven HIER. Veilig en geborgen in mezelf. Ik mag er Zijn. IK HOU VAN MIJ!!!! In Bali ga ik met mezelf trouwen. Creating Sacred Vows for Self Love. To Be Continued…..

Trust your Heart. Value its intuition. Choose to let go of fear, and to open to the True and you will awaken to the Freedom, Clarity and Joy of Being
Mooji

2020-08-19T16:52:07+00:00

Leave A Comment